ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣaka metallus

Ο Παναγιώτης Μεταλληνός γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1969 στην Θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται. Έχει σπουδάσει γραφιστική και οπτική επικοινωνία. Δραστηριοποιείται στον τομέα της διαφήμισης και των γραφικών τεχνών από το 1987. Το 1988 δημιούργησε την προσωπική του επιχείρηση με την επωνυμία “metallusgraphicdesign” με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της γραφιστικής, της οπτικής επικοινωνίας και της φωτογραφίας. Από το 2006 διδάσκει γραφιστική και οπτική επικοινωνία στο ΑΚΤΟ Art & DesignCollege. Στην διάρκεια της 25ετούς και πλέον επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, έχει συνεργαστεί με ιδιωτικούς φορείς, επιχειρήσεις αλλά και με Δημόσιους οργανισμούς. Η δουλειά του έχει διακριθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ“Moustache”ΤΟΥΤΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Παντελής Τουτουνόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται. Έχει σπουδάσει γραφιστική και οπτική επικοινωνία, καθώς και διαχείριση συστημάτων ψηφιακών εκτυπώσεων. Από το 1997 δραστηριοποιείται στον τομέα της διαφήμισης και των γραφικών τεχνών σε διάφορα δημιουργικά γραφεία, ενώ το 1999 δημιούργησε και προσωπική επιχείρηση υπό την επωνυμία “PicaGraphicsSolutions”, μετέπειτα “MoustacheGraphiqueDesign”, με αντικείμενο κυρίως τη γραφιστική. Από το 2003 έως το 2010, μεταπήδησε στον τομέα των ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλων διαστάσεων, όπου και διετέλεσε DigitalPrintingManager σε μεγάλες εταιρίες του κλάδου. Ως freelancer, συνεργάζεται με ιδιωτικούς φορείς, επιχειρήσεις αλλά και με δημόσιους οργανισμούς.

ΕΛΕΝΗΣΑΜΑΡΑ

Η Ελένη γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Ψυχολογία και Ιταλική Φιλολογία στις ΗΠΑ και στην Ιταλία, και μετεκπαιδεύθηκε στην Συστημική Ψυχοθεραπεία. Η επαγγελματική της πορεία είναι νομαδική: έχει εργαστεί ως ψυχολόγος, ως marketingmanager σε επιχειρήσεις λιανικής, και ως accountmanager σε εταιρείες διαφήμισης και επικοινωνίας και σε εταιρεία webanalytics. Έχει εκτενή εμπειρία σε διαχείριση κρατικών έργων επικοινωνίας και στη διοργάνωση εκδηλώσεων επαγγελματικής προβολής. Το σταθερό σημείο αναφοράς της είναι η μετάφραση, με την οποία ασχολείται επαγγελματικά από το 1998 μέχρι σήμερα, με εξειδίκευση σε «ειδικές αποστολές» (επιστημονική, τεχνική, νομική, ιατρική ορολογία). Έχει μεταφράσει βιβλία ψυχολογίας της σειράς Περί Συστημάτων (UniversityStudioPress). Είναι δίγλωσση στα Ελληνικά και Αγγλικά, μιλάει καλά Ιταλικά και μπορεί να συνεννοηθεί στα Γαλλικά, αν είναι απολύτως απαραίτητο.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΟΥΛΗ

H Ελισσάβετ Τουλή γεννήθηκε και ζει στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της σχολής Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει μονοετές εντατικό τμήμα για την Οπτική Επικοινωνία στον ΑΚΤΟ College. Μιλάει πολύ καλά 3 γλώσσες, Αγγλικά, Γερμανικά και Κινέζικα και λατρεύει τον Ασιατικό πολιτισμό. Είναι πολύ συνεργατικός άνθρωπος και πιστεύει ότι με την σωστή οργάνωση όλα μπορούν να επιτευχθούν. Στο Design Toolkit είναι υπεύθυνη σύνταξης και διαχείρισης του CreateWhat Blog.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΠΛΙΩΤΗΣ

Ο Δημήτρης Αναπλιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Είναι σχεδιαστής οπτικής επικοινωνίας και ιδιοκτήτης του δημιουργικού γραφείου DESIGNCLUB. Επίσης είναι εκδότης και ιδιοκτήτης δύο ηλεκτρονικών εκδόσεων: του D&CM και του INARDES. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα γραφιστικής και εργαζόταν ως μαθητευόμενος γραφίστας. Μετά το τέλος των σπουδών του, εργάστηκε σε διαφημιστικές εταιρείες και δημιουργικά γραφεία τόσο σαν μισθωτός, όσο και σαν freelancer, για να έρθει αργότερα στην ζωή του το DESIGNCLUB. Έχει συνεργαστεί με πλήθος επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών στον τομέα της μελέτης και του σχεδιασμού της οπτικής τους επικοινωνίας, ενώ έργα του έχουν διακριθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παίζει μπάσο, μιλάει αγγλικά και γερμανικά, ακούει symphonic metal και όταν «μεγαλώσει» θέλει να γίνει ο Jack Sparrow.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΣΙΟΠΟΥΛΟΥ

Η Δήμητρα Γκοσιοπούλου γεννήθηκε και ζει στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Καβάλας, ενώ κατέχει μεταπτυχιακές σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων στο διετές τμήμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με εξειδίκευση στο μάρκετινγκ. Στο παρελθόν έχει παρακολουθήσει εξάμηνο πρόγραμμα “Arts Management” στο Goldsmiths University of London. Έχει εργασθεί εθελοντικά σε αρκετούς φορείς, όπως στην Biennale Θεσσαλονίκης Σύγχρονης Τέχνης και στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Σήμερα, εργάζεται ως Operations Manager στην Semiotik Design Agency. Στο Design Toolkit δραστηριοποιείται ως project coordinator. Ενθουσιάζεται με την ομαδική εργασία, την οργάνωση και το καλό design.

ΑΛΕΞΙΑ ΚΟΥΒΕΛΑ

Η Αλεξία Κούβελα, είναι τριτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του ΑΠΘ. Της αρέσουν οι ξένες ταινίες και σειρές, και λατρεύει τις κινηματογραφικές μεταφορές της MARVEL. Αγαπάει τη μεξικάνικη και κινέζικη κουζίνα. Στον ελεύθερο της χρόνο φτιάχνει ερασιτεχνικά βίντεο στο YouTube. Στο Design Toolkit είναι εικονολήπτρια και μοντέρ για τις ανάγκες του CreateWhat Blog.

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΕΛΗ

Η Ελένη Μπουντουρέλη γεννήθηκε και ζει στην Θεσσαλονίκη. Είναι ιστορικός και θεωρητικός τέχνης, του τμήματος Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος ΜΑ στο Art, Law & Economy αλλά και τελειόφοιτος ΜΑ Επικοινωνίας & Πολιτισμού του τμήματος Δημοσιογραφίας & Μ.Μ.Ε. Η ενεργή ενασχόληση είναι με ζητήματα τέχνης σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο.  Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα πολιτιστικών ιδρυμάτων της πόλης, στην επιμέλεια εκθέσεων και στην διοργάνωση εκδηλώσεων πολιτιστικού χαρακτήρα. Συμμετοχή σε προγράμματα ανταλλαγής, όπως του ιδρύματος ΝΕΟΝ σε συνεργασία με την Whitechapel Gallery. Στο Design Toolkit ασχολείται με το promotion και sponsorship managment.

Επικοινωνήστε μαζί μας


Vilara 1
 Thessaloniki 54625
Greece

+30 2313 075815